Health & Food

Gratis aanmelden bij Vegafoodies | Heb jij een vegan of vegetarisch gerecht op het menu?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Als reactie op alles wat er gaande is in de wereld omtrent het coronavirus hebben wij besloten om ons platform eerder te openen en je kunt je nu tijdens de start gratis aanmelden bij Vegafoodies.nl! Nu het niet meer mogelijk is om restaurants te bezoeken is bezorgen de enige opties voor veel restaurants en hier willen wij graag in ondersteunen.

Dus heb jij een vegan of vegetarisch gerecht op het menu? Meld je dan nu aan bij Vegafoodies.nl, dé maaltijdbezorgservice exclusief voor vegan en vegetarische gerechten in Nederland.

Alles wat je moet weten over Vegafoodies.nl

Het gemakkelijk maken om gezond en milieubewust te eten is onze missie. Samen met onze leveranciers, klanten en ons online bestel platform zetten wij een stap in de juiste richting. Via de website kun je gemakkelijk de lekkerste vegan en vegetarische gerechten bestellen vanuit de comfort van je eigen huis. We zijn trots op onze samenwerking met tal van veganistische voedselketens in Nederland en hopen natuurlijk dat er nog veel meer restaurants zich aanmelden.

Hoe kun je je aanmelden bij Vegafoodies

Meld je gemakkelijk aan door onderstaande stappen te volgen.

 1. Registreer
  Vul je bedrijfsnaam, je adres, bank en contactgegevens in
 2. Login
  Je ontvangt van ons de login gegevens voor je online dashboard. Upload hier je menu, je openingstijden en eventuele specials toe
 3. Menu
  Vul hier je categorieën en items toe (pasta, pizza, dranken en desert) Voeg hierbij alleen de vegan en vegetarische items toe
 4. Review
  We zullen uw account en menu items beoordelen
 5. Test
  We zullen de integratie testen door verschillende bestelmethodes te testen
 6. Go-live!
  Begin met het ontvangen van bestellingen van Vegafoodies

Als je nog vragen hebt en meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook zijn wij altijd bereikbaar via onze socials en delen we hier de nieuwste updates op onze Facebook en Instagram pagina.

Schrijf een reactie