In the spotlight

3x heerlijke vegan restaurants waar je nu kunt bestellen bij Vegafoodies

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu je helaas niet meer heerlijk kunt dineren bij je favoriete restaurants is het gelukkig nog wel mogelijk om bij veel restaurants je favoriete gerechten te bestellen. Laat je  favoriete vegan gerechten bezorgen tot aan de voordeur en tover je huis om tot thuisrestaurant. Vandaag zetten we drie van onze vegan restaurants in de spotlight waarbij je gemakkelijk kunt bestellen bij Vegafoodies.

Yummy Hummus
In dit lijstje mag natuurlijk dé hummus hotspot van Amsterdam niet ontbreken. Ze serveren een ‘street food’ experience met authentieke Mediterrane en Midden-Oosterse smaken zo tot in je huiskamer. Want zeg nou zelf, wat is er beter dan vers gemaakte hummus?

Geopend: Dagelijks van 11:30 tot 22:00
Adres: Kinkerstraat 142 C-H, 1053 EG, Amsterdam
Website: https://yummy-hummus.nl

What’s Up India
Laat je betoveren door de heerlijke geuren en smaken en wordt verliefd op de magie van de Indiase keuken. Bij What’s Up India kun je natuurlijk ook kiezen voor een traditionele curry met kip, maar heb je ook een ruime keuze uit vegan en vegetarische gerechten.

Geopend: Dagelijks van 16:00 tot 22:00
Adres: Eendrachtsweg 27 B-BE, 3012LB, Rotterdam
Website: https://whatsupindia.nl

Bar Bistro Calypso 
Voor de lekkerste no-nonsense gerechten ben je bij Bar Bistro Calypso aan het juiste adres. Robuust, bourgondische en heerlijk herkenbaar. Niet voor niets zijn ze uitgekozen voor het beste restaurant van de vegetarische restaurantweek en dit kun je proeven. Bestel gemakkelijk de heerlijkste gerechten en ervaar het gezellige huiskamer gevoel van Eindhoven in eigen huis.

Geopend: woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 16:00
zaterdag en zondag vanaf 13:00
Adres: Stratumseind 83, 5611 ER Eindhoven
Website: https://www.bistrocalypso.nl

Staat jouw favoriete vegan restaurant waar je graag wilt bestellen bij Vegafoodies hier nog niet bij? Heb jij een vegan of vegetarisch restaurant en wil je je ook graag aanmelden bij Vegafoodies? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Laat het dan vooral weten via  Facebook of Instagram.

Schrijf een reactie